Det finns många olika anledningar till att du som företagare inte vill eller kan anställa. Det kan röra sig om ett tillfälligt större projekt, oväntade händelser som gör att du behöver tillfälligt extra stöd eller väntan på en rekrytering. Alltifrån några timmar akut till längre uppdrag som varar i flera månader. Med bemanningsföretag så kan det ofta bli kostsamt, tidskrävande och man vet inte alltid vad man får. Det finns en mängd olika tillfällen då kan det vara lättare att hyra i en tjänst från en frilanskonsult.

Jag erbjuder verksamhetsstöd till små och medelstora företag i Norrköping, Nyköping, Linköping, Söderköping och Valdemarsvik med omnejd. Verksamhetsstöd betyder olika saker för olika företag, men det kan innefatta till exempel personal-och löneadministration, fakturahantering och olika former av ledningsstöd. Jag har allt detta i min kunskapsbank och lite till. Jag är otroligt prestigelös och beredd att stötta din verksamhet där det behövs.
Därför erbjuder jag en timmes kostnadsfri konsultation där analyserar och kartlägger just era behov och samt vad som krävs för att möta dessa.

Finns ditt företag i en annan del av landet är ni varmt välkomna att kontakta mig för en anpassad lösning.

Oavsett var ni befinner er är ni välkomna att boka in en timme med mig, HÄR hittar ni mina kontaktuppgifter.

Julia Gustafsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s